Logo Abstrakt Maleri 250 px
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Unikke designs håndarbejde i høj kvalitet

Strandplakat fra Vestkysten

Strandplakat fra Vestkysten der viser de tiloversblevne rustne bundpæle fra en badebro, som ikke længere bliver anvendt. Scenariet er taget fra en varm sommerdag, hvor bølgerne vugger let i den disede horisont.

Et skønt sommermotiv med spejlingen af bropillerne i det næste stille vand. Og de flotte blå farvenuancer i havets spil efterlader et roligt indtryk, som indbyder til stilhed og eftertænksomhed.

Strandplakater der indfanger den varme sommerlige stemning ved de danske strande, er stilren samtidskunst. Plakaterne er alsidigt anvendelige ved dekoration af vægge i hjemmet, på grund af de klassiske og nedtonede farver.

Gratis levering
Materiale: Mat finstruktureret papir i premium-kvalitet
Størrelser: 50x70, 70×100, 100x150 cm
Titel: Strand ved Vestkysten
Kunstner: MicLфn
Motiv: Unikt motiv fra stranden ved Vestkysten
Papirvægt: 200 g/m2
Papirfinish: mat overflade
Tryk-farve: Printet med rigtig farvepigmenter
Print-teknik: 12-farvet Gicleetryk på en storformatsprinter

OBS – en plakat der kun kan købes her i webshoppen

599,00 DKK1.599,00 DKK

Produktbeskrivelse

Trykning af plakaterne finder sted med anvendelse af rigtige pigmentfarver. Farvetonerne har en stor farvekraft i det størst mulige farverum. Resultatet er overgangsfri farveforløb, hvor nuancerne glider let ind i hinanden, hvilket bliver komplementeret af linjer og elementer der står helt skarpt. Samlet set er gengivelsen derfor utroligt tæt på det virkelige motiv. Pigmenterne er suppleret med stabilisatoreffekter, der beskytter farverne mod UV i sollys, og sikrer en lang levetid.

Basis for printet er et bundsolidt premiumpapir, der gengiver kunstmotiver så tæt på virkeligheden som muligt, så det er vanskeligt at skelne fra et originalt værk. Med en papirvægt på 200 g/m2 har papiret en god stabilitet, der gør at det ikke bølger eller buer, som man ofte ser det men tyndt, billigt posterpapir. Papirfinishen har en glat overflade på grund af de jævne naturfibre, hvilket er med til at øge klarheden og skarpheden. Og så betyder den matte overflade at der ingen spejling er fra sollys eller andre lyskilder. Plakaten kan derfor sætte op i plakatlisterne for oven og for neden uden beskyttende glas foran.

Copyright 2023 - Abstrakt-maleri.dk
cartmenuchevron-down-circle